Min skidpremiär.

Skidpremiär. Skidpremiär.

I ett par veckor har det legat snö på backen i Kiruna och det har faktiskt funnits ett par skidspår kring staden, men snödjupet i Kiruna har inte varit något att skryta om. Men nu har det kommit mera snö så att det blivit riktigt vintrigt och fint runt staden, så nu i kväll passade jag på att avklara min skidpremiär för vintern. Lombolospåret som jag valde för min skidtur var dock inte preparerat för tillfället (då jag gissar att man prioriterat andra spår i första hand), men det var ändå någon annan skidåkare som hade tagit sig fram i skidspåret innan mig. Så med sällskap av bland annat ”Lars Winnerbäck”, ”Raymond och Maria” och ”Björn Afzelius” i öronen, så borde det i alla fall ha blivit cirka 17 km som avverkades för min del, då jag tog mig runt två varv i spåret, även om det inte handlade om någon rekordtid. Men jag kom i alla fall runt två varv innan dess att ljusen i elljusspåret hann släckas.

/Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Allmänt
blogglista.se