Min Sverigesemester till havs och andra vatten 2017. Dag 19.

Solnedgång.

Fredagen den 12:e maj blev resans nittonde dag. Det var en dag då jag avverkade en av de längsta dagsetapperna hittills i båten, kanske rent av den längsta hittills.

Natten mot fredagen hade jag spenderat vid en brygga i de centrala delarna av Kalmar och när jag gav mig ut på havet så bjöds jag på en dag med en hel del vågor, men som tur var så hade jag till stor del medvåg, så det gick ganska snabbt att ta sig fram och då vågorna kommer just akterifrån (alltså bakifrån) så upplever jag att båten går bekvämare än om vågorna kommer från något annat håll. Färden styrdes från Kalmar ner till Nogersund som ligger strax utanför Sölvesborg, där jag övernattade i en hamn, efter att jag på kvällen passerat strax utanför Hanö.

/Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Allmänt
blogglista.se