Min Sverigesemester till havs och andra vatten 2017. Dag 16.

Rauken med namnet "Jungfrun", vid Lickershamn.

Även min sextonde resdag, alltså tisdagen den 9:e maj bjöd på en hel del blåsväder, så jag lät båten ligga kvar i hamnen vid Lickershamn även under hela den dagen. Visserligen så mojnade det en del framåt kvällen, så jag hade nog kunnat våga mig ut på havet för att ta mig en bit, men jag struntade i det under denna dag.

Istället passade jag på att låna tvättstugan i hamnen där jag och båten blivit lite strandade, så att jag kunde passa på att tvätta mina kläder, då en hel del av mina kläder som jag har med mig, vid det lagret hade hunnit bli smutsiga. Så jag passade på att fixa lite praktiska saker när det inte var så lämpligt väder ute på havet för min lilla plastsnipa.

Invid Lickershamn finns ett par olika raukområden, så jag passade på att titta på några raukar i närområdet av Lickershamn. Bland annat tittade jag på rauken som fått namnet ”Jungfrun”, som är Gotlands högsta rauk.

På eftermiddagen så tog jag även en kortare cykeltur och besökte affären som finns cirka tre kilometer från Lickershamn på platsen med namnet ”Stenkyra”.

/Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Allmänt
blogglista.se