Mina Luciafavoriter på Youtube.

Hej!
Idag så här på Luciadagen så tänkte jag passa på att tipsa om två videoklipp med några av mina favoritkomiker/favoritartister.

Nu har ju vintern kommit hit upp med besked, jag har fått fram julpyntet och det är rejäla snödjup utomhus. Så idag har jag beställt mig ett par Åsnes-turskidor, så snart ska jag kunna testa på något som jag aldrig testat tidigare, nämligen att åka turskidor. Jag har tidigare sett andra ta på sig sina turskidor redan på perrongen (som ibland varit allt annat än välröjd från snö) vid stationen Katterat, det har sett så trevligt ut då de bara stakat iväg mot fjäll och hytter! Så nu ska jag också snart få testa på hur trevligt det är att pinna iväg med turskidor i ett kallt, vindpinat fjäll med snöstorm in mot ansiktet samtidigt som skidorna sjunker ner i den meterdjupa snön och man kan känna hur snön kryper in mellan byxslut och pjäxor. Eller för den delen, turer på den hårda skaren i vårsolen under en klarblåhimmel till någon trevlig stuga för att äta våfflor!

/Fredrik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Allmänt
blogglista.se